Ervaringen van anderen

 

Wat vinden leerlingen, docenten en ouders van mij en de huiswerkklas? Lees hieronder de ervaringen van anderen!

Deel uw ervaringen! Indien gewenst kunt u anoniem blijven.

 



geplaatst door : christian op 23-06-2017  
ik heb echt een leuke ervaring gehad met Cindy. m'n reken cijfers zij dankzij haar goed omhoog geknald. aan het begin doe je een spelletje om er in te komen en dan ga je aan de slag. het scheelde dat ik 1 op 1 deed want anders was ik nooit zo ver gekomen. en dan als het einde van het schooljaar er is dan ga je haar 6 weken missen.
geplaatst door : Een ouder op 9-05-2016  
Onze zoon is heel goed begeleid door Cindy ,met als prachtig resultaat: het door hem zo gewenste niveau voor het voortgezet onderwijs is gehaald! Hij heeft hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en het kwartje voor meer inzicht in rekenen is gevallen. Wij zijn erg tevreden!
geplaatst door : Leerling S. op 18-05-2015  
Ik vind het super leerzaam en leuk. Ik weet nu hoe ik met een tekst moet beginnen.
geplaatst door : Leerling E. op 18-05-2015  
Het is erg leuk bij de les en ik heb mijn woordenschat verhoogd.
En tussendoor spelen we kleine spelletjes!
geplaatst door : Leerling K. op 18-05-2015  
De lessen van juf Cindy zijn altijd leuk en creatief en ook leerzaam.
geplaatst door : Leerling Sh. op 18-05-2015  
Ik vind het leuk en juf Cindy en Stella geven goede lessen. Ze leggen alles goed uit en dat is goed voor je begrijpend lezen. Ik kan beter met tekst bezig zijn.
geplaatst door : Leerling D. op 18-05-2015  
Ik heb de laatste tijd veel geleerd. Je leert heel veel van de regels enz. van begrijpend lezen. Verder is ze ook heel creatief en ik heb zelfs mijn lezen vooruit zien gaan.
geplaatst door : Docent Inge op 31-03-2015  
Cindy geeft iedere week op onze school huiswerkbegeleiding aan ongeveer tien kinderen.
De kinderen gaan hier met veel plezier naar toe. Wij zien dat de kinderen behalve goed worden begeleid bij hun werk, zich ook door Cindy voelen gewaardeerd. Zij voelen zich zo veilig bij haar dat er regelmatig grapjes worden gemaakt. Er wordt hard gewerkt! Aanrader!
geplaatst door : Noortje op 23-07-2014  
Omdat ik moeite heb met Engels en wiskunde krijg ik elke maandag bijles van Sindy bij mij thuis. Het is altijd erg gezellig maar ik heb er ook wel echt wat aan. M'n cijfers zijn er op vooruit gegaan en ik begrijp het nu ook beter!
Ik heb voor Cindy al meer bijles gekregen van andere mensen, maar dan was het altijd wiskunde en Engels van iemand anders, dit is veel handiger! Ook begreep ik het dan niet of legde ze het te moeilijk uit! Cindy legt het goed uit en als je het niet begrijpt legt ze het met plezier nog een keer uit!
geplaatst door : Wilma op 22-07-2014  
Leert kinderen op een leuke creatieve manier hun kennis te verrijken.
geplaatst door : Michelle Snel op 28-09-2013  
Met haar enthousiasme, humor en hart voor het vak, zorgt zij ervoor dat leren leuk word ! Door opdrachten en spelletjes word de stof op een leuke manier besproken en daardoor opgeslagen. Ik keek altijd erg uit naar de lessen van Cindy, omdat ik zelf niet zo'n theorie-mens ben en we bij haar altijd dingen mochten DOEN !! Om een lang verhaal kort te maken... Cindy zet zich met hart en ziel in voor de kinderen door op een leuke manier de stof aan te leren die zij nodig hebben.
geplaatst door : Lia van der Bie - groepsleerkracht groep 8 op 24-09-2013  
Cindy is een heel betrokken juf. Ze haakt goed in op de huiswerk- en leerbehoeften van elke individuele leerling. Verder heeft ze regelmatig contact met de leerkrachten. Huiswerkbureau Cindy: een aanrader!
geplaatst door : Docent op 26-07-2013  
Bij Cindy in de huiswerkklas, voel je je thuis. De sfeer is relaxed, maar wel gestructureerd. Cindy doet er alles aan om haar leerlingen te helpen!
geplaatst door : een leerling op 10-07-2013  
ik vind het handig. En je leert er heel veel van, nu doe ik het beter op school.
geplaatst door : een docent op 2-07-2013  
Cindy heeft een heel prettig contact met de leerlingen, die weten dat ze altijd bij haar terecht kunnen voor vragen/problemen. Ze straalt vertrouwen uit en biedt altijd een luisterend oor.
geplaatst door : een leerling op 2-07-2013  
"Het is heel leuk in de huiswerkklas en je leert er echt heel veel van, tenminste als je komt. En je cijfers worden 10!
Maak een afspraak

Meld uw zoon of dochter
aan om een afspraak te
maken voor een consult >