Over Cindy

 

De waarom

 

Mijn drive is om kinderen en jongeren niet alleen schoolwerk te leren beheersen, maar ook vertrouwen in hun eigen capaciteiten om iets te bereiken en de talenten die ze hebben.

Ik hou ervan om in mijn benadering iemand te motiveren, te enthousiasmeren. Dat is mijn reden om een eigen coachingsbureau te starten.

Ervaring

Ik begon mijn carrière bij een behandelcentrum voor jonge kinderen als Pedagogisch Hulpverlener. Ik specialiseerde me in problematiek zoals ADHD, hechting of autistiforme stoornissen. Het bood me de basis voor latere carrière-stappen; in feite leerde ik daar het vak tot in detail beheersen.

Na tien jaar besloot ik de overstap te maken naar onderwijs. Ik geef les vanuit mijn hart en rust niet voor ik een leerling een stapje verder heb gebracht. Tegelijkertijd blijf ik mezelf als leerkracht verder ontwikkelen; ik ben kritisch en probeer mezelf altijd te verbeteren. Na ongeveer vijf jaar in het onderwijs gewerkt te hebben, werd het tijd om mijn lesmethode toe te passen in een eigen bedrijf.
 

Opleidingen

Ik ben zowel pedagogisch als onderwijskundig geschoold en kan dus uit de voeten met een breed spectrum aan vragen en problemen.

In mijn latere opleiding tot Pedagoog specialiseerde ik me in Onderwijskunde. Daarnaast heb ik een aantal trainingen en nascholingen gevolgd, bijvoorbeeld een basistraining Mediation, om te kunnen bemiddelen tussen personen of instellingen. Om inzicht te krijgen in maatschappelijke bewegingen, volgde ik een module Sociale Psychologie op universitair niveau. 

 

Lees meer over onze tarieven

Maak een afspraak

Meld uw zoon of dochter
aan om een afspraak te
maken voor een consult >